26 maart 2019 - Domaine 'd Heerstaayen

Portfolio Bootcamp – 26 maart 2019 – Domaine ‘d Heerstaayen

Ben jij bruidsfotograaf, videograaf, weddingplanner of stylist en wil je je bedrijf en je portfolio een boost geven of ben je een fotograaf die er al een tijdje over nadenkt om een bruiloft te fotograferen maar nog het één en ander aan informatie en beeldmateriaal mist? Wij helpen je op weg! 

Voor fotografen en videografen

Tijdens de bootcamp gaan we over je workflow sparren. Hoe ziet een goede workflow er uit en hoe optimaliseer je je workflow zo dat je genoeg klanten hebt en ook nog tijd hebt om leuke dingen te doen? Ook praten we met elkaar over hoe je de juiste bruidsparen vindt en hoe je je tarief zo bepaalt dat je genoeg waarde uit je bruiloften haalt om als fotograaf goed te bestaan.

Marije van Madame Poppy laat haar eigen workflow van A-Z zien en gedurende de hele dag is er tijd en ruimte voor Q & A aan Anouk (Anouk Fotografeert) en Marije (Madame Poppy) over alles wat met bruidsfotografie te maken heeft, van het fotograferen van bruidsparen tot je website en je factuur.

Je portfolio krijgt een flinke boost doordat we een uitgebreide styled shoot met een bruidspaar gaan fotograferen. Inclusief bruidstaart, dinertafel, stationery; alles uniek gestyled door BEST DAY EVER Events en de deelnemende stylisten. 

Voor stylisten en weddingplanners 

Als stylist en weddingplanner werk je op deze dag intensief samen met Nailia van BEST DAY EVER Events en ontdek je alles over het stylen en plannen van je ideale bruiloft.

Je ontdekt hoe je je eigen stijl kunt vinden en deze kunt vormgeven naar de wensen van het bruidspaar, krijgt tips & tricks voor het stylen van ceremonie, sweet table en diner en Nailia vertelt je alles over haar eigen workflow : van het aantrekken van de juiste bruidsparen tot het organiseren van je eigen styled shoot en deze gepubliceerd krijgen. Ook krijg je heel veel tips over het stylen met bloemen, waaronder het maken van een bruidsboeket.

Enkele weken na de bootcamp ontvang je foto's van je werk door Anouk Fotografeert en Madame Poppy die je direct kunt inzetten voor je eigen marketing. Er zijn geen beperkingen aan het gebruik van de foto's maar we vragen je uiteraard wel om de vendors te taggen. 

Bootcampers die het leuk vinden om de dag af te sluiten met een diner kunnen zich hiervoor opgeven.

Programma

10.30

ONTVANGST

11.00

WORKFLOW BRUIDSFOTOGRAFIE

STYLEN VAN DE SHOOT 

13.00

LUNCH

14.00

STYLED SHOOT MET BRUIDSPAAR

WORKFLOW STYLING & FLORAL DESIGN

18.00

DINER (OPTIONEEL)

Moodboard: Whimsical

Praktische info

Deze editie vindt plaats op een hele supermooie locatie : Domaine 'd Heerstaayen. Adres: Markweg 6, 4856 AC Strijbeek.

Er zijn 4 plaatsen beschikbaar voor stylisten / weddingplanners en 10 voor fotografen / videografen. UPDATE 17 januari : Nog 1 plek vrij voor een fotograaf en 2 voor een stylist / planner! Tijdens de styled shoot werken we in kleine groepjes zodat iedereen ruim voldoende de tijd en plek heeft. De bootcamp is geschikt voor alle niveaus. De kosten van de bootcamp zijn aftrekbaar als studiekosten bij de belastingdienst. 

Investering : € 600,- inclusief BTW

Lunch en drankjes zijn inbegrepen. Ben je al Bootcamper? Dan betaal je slechts € 550,- inclusief. Als je wil kun je blijven eten, dat vinden we heel gezellig! Het diner start om ongeveer 18:00 is optioneel bij te boeken voor € 60,-  Om je aan te melden vul je onderstaand formulier in. Na het invullen wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina en vervolgens kun je je aanmelden voor de Facebookgroep zodat we vast kunnen socializen met elkaar. Tot ziens op het Domaine !