PORTFOLIO BOOTCAMP NL

PORTFOLIO BOOTCAMP NL – 23 oktober 2018 – De Hazelhof in Rijsbergen

Ben jij bruidsfotograaf of stylist en wil je je bedrijf en je portfolio een boost geven voor 2019 of ben je een fotograaf die er al een tijdje over nadenkt om een bruiloft te fotograferen maar nog het één en ander aan informatie en beeldmateriaal mist? Wij helpen je op weg! 

Voor fotografen

Tijdens de bootcamp gaan we over je workflow sparren. Hoe optimaliseer je je workflow zo dat je genoeg klanten hebt en ook nog tijd hebt om leuke dingen te doen? Ook praten we met elkaar over hoe je de juiste bruidsparen vindt en hoe je je tarief bepaalt. Marije van Madame Poppy laat haar eigen workflow van A-Z zien en gedurende de hele dag is er tijd en ruimte voor Q & A aan Anouk (Anouk Fotografeert) en Marije (Madame Poppy) over alles wat met bruidsfotografie te maken heeft, van je foto's tot je website en je factuur. En natuurlijk een uitgebreide styled shoot met een bruidspaar, dinertafel, bruidstaart, trouwkaarten : alles uniek gestyled door BEST DAY EVER Events en de deelnemende stylisten.

Workflow Bruidsfotografie

Het vinden van je ideale klant

Marketing / prijs bepalen

Een uitgebreide styled shoot met bruidspaar (thema : organic)

The Roos Brothers 

.

Voor stylisten 

Als stylist werk je op 23 oktober intensief samen met Nailia van BEST DAY EVER Events en ontdek je alles over het stylen van je ideale bruiloft.

je eigen stijl vinden en deze vormgeven naar de wensen van het bruidspaar

tips & tricks voor het stylen van ceremonie, sweet table en diner

het aantrekken van de juiste klant

je eigen styled shoot organiseren

gepubliceerd worden

Enkele weken na de bootcamp ontvang je foto's van je werk door Anouk Fotografeert en Madame Poppy die je direct kunt inzetten voor je eigen marketing. Er zijn geen beperkingen aan het gebruik van de foto's maar we vragen je uiteraard wel om de vendors te taggen. Een lijstje met de vendors zetten we na afloop in de facebookgroep. De bootcamp is toegankelijk voor deelnemers van alle niveaus.

EXTRAATJE : Onder alle deelnemers verloten we een PRIVE MENTORSESSIE!

Naast alles over je bruidsfotografie workflow én een uitgebreide styled shoot met bruidspaar hebben we tijdens deze editie een onwijs tof toetje voor jullie :

THE ROOS BROTHERS.

Het is waarschijnlijk niet nodig dat we Thomas en Martijn Roos aan je introduceren, want je bent hun unieke werk ongetwijfeld al tegengekomen. Martijn werd onlangs als 1 van de 50 beste Destination Wedding Photographers genoemd door Junebug Weddings schopte het in 2017 tot 1 van 30 rising stars door Rangefinder Magazine. Thomas  fotografeert niet alleen maar is ook een getalenteerd video artist. Hij filmt o.a. voor brands (waaronder The Northface) maar check ook vooral zijn vrije werk even.

Samen zijn ze gestart met The Roos Brothers, waar ze bezig zijn met creative en organic visual storytelling.

Ze hebben een sterke, eerlijke visie als het gaat om beeld en het vertellen van een verhaal en op 23 oktober sluiten zij onze bootcamp af met een inspirerend uurtje.

The Roos Brothers

Programma

10:00 ONTVANGST

10:30 BRUIDSFOTOGRAFIE WORKFLOW (Madame Poppy)

STYLEN VAN DE FOTOSHOOT (stylisten)

12:30 LUNCH verzorgd door Heerlijk en Hecht

13:30 STYLED SHOOT MET BRUIDSPAAR 

STYLING WORKFLOW (BEST DAY EVER Events)

17:30 DINNERTIME! verzorgd door Heerlijk en Hecht

18:30 THE ROOS BROTHERS

20:30 EINDE

Moodboard : organic !

Praktische info

Onze Bootcamp NL vindt plaats op een hele bijzondere locatie : De Hazelhof in Rijsbergen. Naast de fotogenieke, lichte tuinkamer heeft de Hazelhof een prachtige tuin van een hectare groot. Adres: Hazeldonksestraat 14, 4891 PT Rijsbergen

Tijdens de styled shoot werken we in kleine groepjes zodat iedereen ruim voldoende de tijd en plek heeft. De bootcamp is geschikt voor alle niveaus. De kosten van de bootcamp zijn aftrekbaar als studiekosten bij de belastingdienst.

Investering : € 550,-

Exclusief BTW, inclusief alle hapjes, drankjes en een uitgebreid diner! Restitutie is helaas niet mogelijk maar je mag je plek wel ruilen of verkopen. Om je aan te melden vul je onderstaand formulier in.

Extraatje : onder alle deelnemers verloten we een PRIVE MENTORSESSIE!